Book en tid
Åben menu

Holdbeskrivelser

Vi tilbyder træning på hold hvor du efter en grundig undersøgelse får lavet et træningsprogram der er målrettet til dig. Din fysioterapeut vil følge dig og hjælpe med at få bedst udvikling og effekt af træningen. På listen herunder kan du se hvilke hold vi tilbyder. Spørg din fysioterapeut for nærmere information, hvis du tænker at det kan være noget for dig.

Pilates

Pilates er en helhedsorienteret træningsmetode der genopretter rygsøjlens naturlige linjer og skaber balance. 
Her arbejdes med at omdanne dårlige vaner til sunde bevægemønstre. Der trænes kontrol og stabilisering af ryg, bækken og placering af skulderbladene. Når man har en stærk kropsstamme og kontrol, får man lettere ved at bevæge resten af kroppen frit, uden at overbelaste.
Pilates kan udføres af alle, og supplerer al anden træning rigtig godt. Træningen foregår på måtte i et roligt tempo. Bevægelserne er bløde og lange og der lægges vægt på kvalitet frem for kvantitet. Her på Klinikken arbejdes der med Fysio og Stott-pilates, som sammensættes efter den enkeltes behov. Inden hold start, skal du have en individuel introduktion.
For nærmere information kontakt Helle.

Outdoor

Holdtræning for dig som gerne vil træne styrke, udholdenhed og kondition i det fri. Det handler om puls, bevægelse og sved på panden. Træningen er for alle, idet træningen tilrettelægges så du kan være med uanset køn, træningstilstand og træningserfaring. Træningen foregår mandage fra 17-18. Vi kører forløb af 6-ugers varighed. Kontakt klinikken for at høre, hvornår næste forløb starter op.
Pris: 350 kr. for 6 gange.
For nærmere information kontakt Mette.

Knæ og hofte-smerter

GLA:D som står for Godt Liv med Artrose i Danmark, er et tilbud til folk med ondt i knæ og hofter om uddannelse og træning. Artrose er en anden betegnelse for slidgigt. Det bygger på den bedst tilgæn-gelige forskning og praksis og er et svensk koncept med en kombination af træning og undervisning. Artroseskolen har i Sverige vist flotte resultater og har været et godt alternativ til medicin og operationer.
GLA:D henvender sig til alle folk med ondt i knæ eller hofte, der ikke skyldes andre årsager som for eksempel knoglebrud.
Kontakt os hvis du gerne vil vide mere eller bestille tid.

Blandet/genoptræningshold

Optræning for ryg, nakke, skuldre, knæ etc. Individuelt tilpassede programmer.
Fire forskellige hold i ugen.

Fysioflow

Stress -A  med Fysio-Flow
Her arbejder vi med kroppens bindevæv (fascier) med blide, bløde og fjedrende bevægelser. Bindevævet kan blive stift ved inaktivitet, aldring og stress, hvilket kan forårsage smerter. Træningen giver en efterfølgende afspænding og ro i kroppen, som reducerer smerte og bedrer funktionen.
For nærmere information kontakt Kirsten Harritz

Ryghold

Oplever du smerter i ryggen fra tid til anden?
Den nyeste forskning viser at stærke muskler forebygger rygsmerter.
Hos Låsby Fysioterapi tilbyder vi individuelt tilrettelagt ryg træning. Træning foregår på hold under vejledning af en fysioterapeut. Under træning får du råd og vejledning om hvordan du kan forebygge rygsmerter.  Snak med din fysioterapeut om hvilken træning der passer dig.  Vi har forskellige tilbud, bl.a. GLAD-ryg.
V/ Fysioterapeut Kirsten Harritz

bubblemedia