Book en tid
Åben menu

Holdbeskrivelser

Vi tilbyder holdtræning indenfor Pilates, Momfit, Hofte- og knæhold, Kom i gang, genoptræning og superviserede hold. Din fysioterapeut vil følge dig og hjælpe med at få bedst udvikling og effekt af træningen. På listen herunder kan du se hvilke hold vi tilbyder. Spørg din fysioterapeut for nærmere information, hvis du tænker at det kan være noget for dig.

Pilates

Pilates er en helhedsorienteret træningsmetode der genopretter rygsøjlens naturlige linjer og skaber balance. 
Her arbejdes med at omdanne dårlige vaner til sunde bevægemønstre. Der trænes kontrol og stabilisering af ryg, bækken og placering af skulderbladene. Når man har en stærk kropsstamme og kontrol, får man lettere ved at bevæge resten af kroppen frit, uden at overbelaste.
Pilates kan udføres af alle, og supplerer al anden træning rigtig godt. Træningen foregår på måtte i et roligt tempo. Bevægelserne er bløde og lange og der lægges vægt på kvalitet frem for kvantitet. Her på Klinikken arbejdes der med Fysiopilates, som sammensættes efter den enkeltes behov. Inden hold start, skal du have en individuel introduktion.
For nærmere information kontakt Helle.

Mom-fit

Efterfødselstræning med mor i fokus, og gode muligheder for at medbringe baby. Formålet er at få dig som nybagt mor tilbage i form. Træningen bygger hovedsageligt på styrke af kernemuskulaturen i mave og ryg samt bækkenbunden, men vi træner også hele kroppen igennem.

Hofte- og knæhold

Styrke og bevægelsestræning for at gøre dig stærkere, mindske smerter og få bedre funktion og livskvalitet.

Superviserede/genoptrænings-hold

Optræning for ryg, nakke, skuldre, knæ etc. Individuelt tilpassede programmer.
Fire forskellige hold i ugen.

Ryghold

Oplever du smerter i ryggen fra tid til anden?
Den nyeste forskning viser at stærke muskler forebygger rygsmerter.
Hos Låsby Fysioterapi tilbyder vi individuelt tilrettelagt ryg træning. Træning foregår på hold under vejledning af en fysioterapeut. Under træning får du råd og vejledning om hvordan du kan forebygge rygsmerter.  Snak med din fysioterapeut om hvilken træning der passer dig. Vi har forskellige tilbud, bl.a. GLAD-ryg.
V/ Fysioterapeut Mark Sørensen.

Kom i gang

Kom i bedre fysisk form og lær din krop at kende. Træningen er fysisk styrke- og pulstræning på deltagerens eget niveau. Der arbejdes med individuelle mål og på at skubbe til grænserne for deltagernes fysiske formåen, hvilket forbedrer fysik, humør og velvære. Belastningen i øvelserne er primært egen krop, men der bruges også elastikker.

Træningen består af ledet opvarmning, intervaltræning og så 2 moduler hvor der trænes individuelt alt efter målsætning. Intervaltræningen og de individuelle moduler laves to gange. Til sidst er der udspænding og nedvarmning, som laves efter deltagerens behov.
For nærmere information, kontakt Helle.

bubble