Book en tid
Åben menu

Holdbeskrivelser

Vi tilbyder holdtræning indenfor Pilates, GLAD (mod ryg- og knæsmerter), genoptræning og superviserede hold. Din fysioterapeut vil følge dig og hjælpe med at få bedst udvikling og effekt af træningen. På listen herunder kan du se hvilke hold vi tilbyder. Spørg din fysioterapeut for nærmere information, hvis du tænker at det kan være noget for dig.

Pilates

Pilates er en helhedsorienteret træningsmetode der genopretter rygsøjlens naturlige linjer og skaber balance. 
Her arbejdes med at omdanne dårlige vaner til sunde bevægemønstre. Der trænes kontrol og stabilisering af ryg, bækken og placering af skulderbladene. Når man har en stærk kropsstamme og kontrol, får man lettere ved at bevæge resten af kroppen frit, uden at overbelaste.
Pilates kan udføres af alle, og supplerer al anden træning rigtig godt. Træningen foregår på måtte i et roligt tempo. Bevægelserne er bløde og lange og der lægges vægt på kvalitet frem for kvantitet. Her på Klinikken arbejdes der med Fysiopilates, som sammensættes efter den enkeltes behov. Inden hold start, skal du have en individuel introduktion.
For nærmere information kontakt Helle.

Knæ og hofte-smerter

Ønsker du at opnå større livskvalitet og mindske dine smerter i dagligdagen gennem superviseret træning?

Dette hold henvender sig til dig, som i dagligdagen oplever problemer eller smerter relateret til knæ eller hofte. Knæ og hoftesmerter kan skyldes flere forskellige problematikker, og vi anbefaler derfor altid, at du undersøges af en fysioterapeut inden opstart. Dette sikrer, at i sammen kan finde den mest optimale løsning for dig. Der vil på holdet være fokus på bl.a. styrke, stabilitet, balance og udholdenhed.

For nærmere information kontakt Simon

Online holdtræning

Som noget nyt tilbyder vi nu online-holdtræning, så du kan træne i de rammer som passer dig bedst. Der vil være fokus på bl.a styrke, stabilitet, balance og bevægelighed, så du kan mindske dine smerter og herved øge din livskvalitet. Hver holdtræning vil bestå af superviseret træning fra en af vores fysioterapeuter, som guider dig sikkert og trygt igennem træningen uden krav om træningsudstyr.

Der trænes over Microsoft Teams, som kan downloades gratis. Ved tilmelding modtager du en e-mail med et link, hvorefter man herefter vil have adgang til træningen.

For nærmere information kontakt Simon

Superviserede/genoptrænings-hold

Optræning for ryg, nakke, skuldre, knæ etc. Individuelt tilpassede programmer.
Fire forskellige hold i ugen.

Fysioflow

Stress -A  med Fysio-Flow
Her arbejder vi med kroppens bindevæv (fascier) med blide, bløde og fjedrende bevægelser. Bindevævet kan blive stift ved inaktivitet, aldring og stress, hvilket kan forårsage smerter. Træningen giver en efterfølgende afspænding og ro i kroppen, som reducerer smerte og bedrer funktionen.
For nærmere information kontakt Kirsten Harritz

Ryghold

Oplever du smerter i ryggen fra tid til anden?
Den nyeste forskning viser at stærke muskler forebygger rygsmerter.
Hos Låsby Fysioterapi tilbyder vi individuelt tilrettelagt ryg træning. Træning foregår på hold under vejledning af en fysioterapeut. Under træning får du råd og vejledning om hvordan du kan forebygge rygsmerter.  Snak med din fysioterapeut om hvilken træning der passer dig.  Vi har forskellige tilbud, bl.a. GLAD-ryg.
V/ Fysioterapeut Kirsten Harritz

Kom i gang

Kom i bedre fysisk form og lær din krop at kende. Træningen er fysisk styrke- og pulstræning på deltagerens eget niveau. Der arbejdes med individuelle mål og på at skubbe til grænserne for deltagernes fysiske formåen, hvilket forbedrer fysik, humør og velvære. Belastningen i øvelserne er primært egen krop, men der bruges også elastikker.

Træningen består af ledet opvarmning, intervaltræning og så 2 moduler hvor der trænes individuelt alt efter målsætning. Intervaltræningen og de individuelle moduler laves to gange. Til sidst er der udspænding og nedvarmning, som laves efter deltagerens behov.
For nærmere information, kontakt Helle.

bubble