Book en tid
Åben menu

Genoptræning

Vi tilbyder genoptræning til forskellige fysiske problemer. Det kan være efter en ulykke, blodprop i hjernen, følger efter operation, rygproblemer, nedslidning, en idrætsskade og meget andet.

Inden du starter med genoptræningen vil du blive grundigt undersøgt af din fysioterapeut. Herefter vil der i samråd med dig blive lagt en plan for hvordan du bedst bliver genoptrænet.

Genoptræningen kan forløbe på forskellig vis.  En mulighed er at lave genoptræning på hold under vejledning af fysioterapeuten. Her træner du dit eget program, men sammen med andre. Det kan være at du istedet har brug for individuel genoptræning, hvor fysioterapeuten vil være ved din side og træne med dig. Endeligt er det muligt at træne hjemme og møde til konsultation med nogle ugers mellemrum for at få træningsprogrammet justeret og tilpasset.

Genoptræningsforløbene kan have meget forskellig varighed, afhængig af problemet og din træningsindsats. For at nå et godt resultat skal man normalt træne 2-3 gange om ugen i 3 måneder.


Skanderborg Kommune

Vi har aftale med Skanderborg Kommune om genoptræning for borgerne i kommunen.

bubble